Σιώκου Μένη

Σύντομο βιογραφικό

noimage

Ψυχολόγος-Παιδαγωγός, απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Κοινωνική Ψυχιατρική της Ιατρικής σχολής Ιωαννίνων. Έχει εκπαιδευθεί στην Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού και Εφήβου, της οποίας είναι υποψήφιο μέλος. Έχει συνεργαστεί με κέντρα θεραπευτικής παρέμβασης σε παιδιά και εφήβους με αναπτυξιακές και συναισθηματικές διαταραχές. Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια παιδιών κι εφήβων και είναι συνεργάτης του τμήματος Παιδιών κι Εφήβων στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Καλλιθέας. Από τον Μάιο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016 εργάζεται στο Γραφείο Συνηγορίας του προγράμματος «Πλατφόρμα Δράσης για τα Δικαιώματα στην Ψυχική Υγεία». Έχει κάνει παρουσιάσεις σε συνέδρια της ΑΕPEA, της ΕΕΨΨ και της ΕΕΨΨΠΕ. Εργασίες της έχουν δημοσιευθεί στο βιβλίο «Ναρκισσισμός και ψυχικά φαινόμενα στην εφηβεία » των εκδόσεων νήσος και στο περιοδικό «Παιδί και Έφηβος» των εκδόσεων Καστανιώτης.


Ανακρέοντος 20, Βύρωνας 162 31
210 7658694
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Login

  or   Δημιουργία λογαριασμού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; |  Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×