Παρατήρηση Βρέφους

Η Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού και Εφήβου ανακοινώνει την πραγματοποίηση εξωτερικού σεμιναρίου στην

Ψυχαναλυτική Παρατήρηση Βρέφους

(16 τρίωρων συναντήσεων που θα πραγματοποιούνται ανά δεκαπενθήμερο, ημέρα Σάββατο)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email της Εταιρείας info@psychoanalysis-child.gr μέχρι τις 30/09/2023.
Θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη.

Πρώιμη Παρέμβαση

Η Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού και Εφήβου ανακοινώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο για οικογένειες με παιδιά 0-5 ετών

Ευαισθητοποίηση στην Πρώιμη Παρέμβαση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email της Εταιρείας info@psychoanalysis-child.gr μέχρι τις 22/09/2023.
Θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη.

Ιωάννη Τσιάντη
Αποχαιρετισμός στην Όλγα Πανοπούλου Μαράτου

Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της συναδέλφου, δασκάλας, επόπτριας και αναλύτριας, Όλγας Μαράτου, που έφυγε από τη ζωή στις 21/1/2024. Αγκάλιασε, εκπροσώπησε και υπερασπίστηκε με το έργο και τη διδασκαλία της την ψυχαναλυτική σκέψη, με πρωτοπόρες απόψεις και κλινικές εφαρμογές. Θα τη θυμόμαστε με αμέριστο σεβασμό και αγάπη.

previous arrow
next arrow

Λίγα Λόγια για Εμάς

Η Ελληνική Εταιρία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού και Εφήβου ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1991. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας (European Federation of Psychoanalytic Psychotherapy, EFPP), στην οποία και συμμετέχουν εκπρόσωποι της εταιρίας. Από την ίδρυσή της, η Εταιρία εφαρμόζει πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πληροί τους όρους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας. Επίσης επιδιώκει και αναπτύσσει δεσμούς με αντίστοιχες εταιρίες άλλων χωρών.