Φιλιππίδη Εύη

Σύντομο βιογραφικό

noimage

Παιδοψυχολόγος. Έχει εργαστεί με παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους τόσο στο σχολικό όσο και στο νοσοκομειακό / κλινικό πλαίσιο. Έχει δουλέψει με παιδιά και εφήβους με αυτισμό σε ειδικό σχολείο χρησιμοποιώντας την Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ABA) και για το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS) σε μονάδα για οικογένειες με σοβαρές ψυχοκοινωνικές δυσκολίες και σε μονάδα μέσης ασφαλείας για εφήβους άρρενες που είχαν διαπράξει κάποιο αδίκημα και αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Έχει επίσης διδάξει Αναπτυξιακή Ψυχολογία και Ιστορία της Ψυχολογίας στο Κολλέγιο BCA για σειρά ετών. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη μελέτη του βρεφικού δεσμού, τη σχολική προσαρμογή και τη μνήμη παιδιών αυτοπτών-μαρτύρων με στόχο τη δημιουργία κατάλληλου υλικού για συνεντεύξεις με μικρά παιδιά.  Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην μη κυβερνητική οργάνωση «Ανοιχτή Αγκαλιά», όπου συμμετέχει μαζί με ομάδα ειδικών σε πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με αυτισμό ηλικίας 3 – 7 ετών και διεξάγει μαθησιακές και ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες με παιδιά και εφήβους καθώς και συμβουλευτική ενηλίκων με τους γονείς των παιδιών που απευθύνονται στο κέντρο.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Login

  or   Δημιουργία λογαριασμού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; |  Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×