Κορκοκίου Μάγια

Σύντομο βιογραφικό

Η Μάγια Κορκοκίου είναι απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών. Είναι κλινική ψυχολόγος με προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Παρισιού 7 και κοινωνική ανθρωπολόγος του Παντείου πανεπιστημίου. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παθολογία της κλινικής του αυτισμού κι έχει εκπαιδευτεί στην ψυχοθεραπεία παιδιών, με έμφαση στον αυτισμό, δίπλα στη G. Haag. Είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρίας Ψυχοθεραπευτών και Ψυχαναλυτών σε Άτομα με Αυτισμό που εδρεύει στο Παρίσι. Έχει εργαστεί στη Γαλλία σε ιατροπαιδαγωγικό κέντρο με παιδιά σοβαρής παθολογίας.Τώρα, εργάζεται ιδιωτικά, καθώς και στο Κέντρο Νευροεξελικτικής Αγωγής του Παιδιού στον Πειραιά, όπου βλέπει ψυχοθεραπευτικά παιδιά κι εφήβους. Επίσης, είναι επιστημονική συνεργάτιδα στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Παίδων Πεντέλης και συνεργάτιδα στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών στο Χαλάνδρι.


Λ.Κηφισίας 71, Αμπελόκηποι 115 23
210 6914370
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Login

  or   Δημιουργία λογαριασμού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; |  Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×