Τσελίκα Μαρία

Σύντομο βιογραφικό

noimageΚλινική Ψυχολόγος, Μ.Sc., Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και εφήβων. Είναι μέλος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού και Εφήβου. Εργάζεται ιδιωτικά. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Νοσ/μείου Παίδων “Αγία Σοφία” στο πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης για οικογένειες με βρέφη - παιδιά προσχολικής ηλικίας. Εργάσθηκεεπίσης ως ψυχοθεραπεύτρια στοΕλληνικό Θεραπευτικό Κέντρο για το Παιδί και την Οικογένεια “το Περιβολάκι. Έχει διδάξει σε προγράμματα πτυχιακού επιπέδου στο Πρόγραμμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ καθώς και σε μεταπτυχιακού επιπέδου μαθήματα του Διδασκαλείου των Νηπιαγωγών του ΕΚΠΑ. Είχε την συν-επιμέλεια και ανήκει στη συγγραφική ομάδα του βιβλίουΠαρατηρώντας το Βρέφοςτων εκδόσεων Καστανιώτη. Επίσης συμμετείχε στον τόμο "Ναρκισσισμός και ψυχικά φαινόμενα στην εφηβεία" των εκδόσεων νήσος. Έχει συμμετάσχει με ατομικές ή ομαδικές ανακοινώνεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.


Κοραή 7β, 14561 Κηφισιά
τηλ.: 210-4951948
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Login

  or   Δημιουργία λογαριασμού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; |  Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×