Λυμπινάκη Ειρήνη

Σύντομο βιογραφικό

noimage

 

Ψυχολόγος MSc – Ψυχοθεραπεύτρια Παιδιών και Εφήβων.

 

Σπούδασε ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και μετεκπαιδεύτηκε στην Ψυχαναλυτική Αναπτυξιακή Ψυχολογία στο Anna Freud Centre, στο University College London. Εκπαιδεύτηκε στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού και Εφήβου, της οποίας αποτελεί τακτικό μέλος. Έχει λάβει επίσης εκπαίδευση στο Anna Freud Centre στο MBT (Mentalization Based Treatment) για οικογένειες και για εφήβους και ενήλικες με οριακή διαταραχή προσωπικότητας. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Ειδική Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα «Σπύρος Δοξιάδης», στο Κέντρο Ημέρας Εφήβων της ΕΨΥΠΕ και στο Κέντρο Πρόληψης κατά των εξαρτήσεων του ΟΚΑΝΑ στο Δήμο Γλυφάδας. Τώρα εργάζεται ιδιωτικά.

 


Ευαγγελιστρίας 26-28, 16674 Γλυφάδα
210-9645806
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.linkedin.com/profile/view?id=AAIAAAdpBJEB5EVVeQIb0dEhso99JUTkx6QF4u4&trk=nav_responsive_tab_profile

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Login

  or   Δημιουργία λογαριασμού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; |  Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×