Ματσουκά Μάτα

Σύντομο βιογραφικό

noimage

 Κλινική ψυχολόγος και ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και εφήβων. Πτυχιούχος φιλοσοφικής σχολής πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος ψυχολογίας πανεπιστημίου(Maitrise) PaulValery Montpellier Γαλλίας.Τακτικό και διδάσκον μέλος της ΕΕΨΨΠΕ. Εκπαιδεύτρια στην ψυχαναλυτική παρατήρηση βρέφους. Επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του ΔΣ και της ΕΕ της ΕΕΨΨΠΕ. Έχει εργαστεί στο Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγείας Παγκρατίου, στο Ελληνικό Κέντρο για την Ψυχική Υγεία του Παιδιού και της Οικογένειας <<Το Περιβολάκι>> και έχει επίσης συνεργαστεί σε προγράμματα της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου παίδων << Αγία Σοφία>>. Έχει διδάξει σε προγράμματα πτυχιακού επιπέδου στη σχολή νηπιαγωγών και μεταπτυχιακού επιπέδου στο πρόγραμμα για την ψυχική υγεία των βρεφών και των νηπίων τις ΕΨΥΠΕ σε συνεργασία με το EastLondonUniversity. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται, ως ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια, ιδιωτικά. Είναι επίσης μέλος και στο ΔΣ της<< Ελληνικής Εταιρίας για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών>>. Έχει δημοσιεύσει άρθρα στο περιοδικό Παιδί και Έφηβος των Εκδόσεων Καστανιώτης και στον τόμο <<Ναρκισσισμός και ψυχικά φαινόμενα στην εφηβεία>> των εκδόσεων νήσος.


Ιπποκράτους 43, 10680 Αθήνα
210-3618532
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Login

  or   Δημιουργία λογαριασμού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; |  Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×