Αθανασιάδου Εύη

Σύντομο βιογραφικό

Κλινική Ψυχολόγος Ph.D, M.Sc., Ψυχοθεραπεύτρια Παιδιών και Εφήβων. Μέλος της Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιών και Εφήβων. Εργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας για το παιδί και τον έφηβο (Πανεπιστημιακή Παιδοψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παιδων «Αγία Σοφία», Ε.Ψ.Υ.Π.Ε., Περιβολάκι), ως ψυχοθεραπεύτρια αλλά και κλινική υπεύθυνη. Έχει διδάξει σε προγράμματα πτυχιακού (Σχολή Νηπιαγωγών) αλλά και μεταπτυχιακού επιπέδου σε συνεργασία με το East London University για την ψυχική υγεία των βρεφών και νηπίων. Στην παρούσα φάση εργάζεται ιδιωτικά στην Αθήνα αλλά και ως συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παιδων «Αγία Σοφία».


Κοκκώνη 8, Παλαιό Ψυχικό
210-6753104
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Login

  or   Δημιουργία λογαριασμού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; |  Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×